Search form

The Eric Carle Museum
of Picture Book Art
  • 125 West Bay Road
  • Amherst, MA 01002
Hours
  • Mon. – Fri. 10am – 4pm
  • Saturday 10am – 5pm
  • Sunday 12pm – 5pm

Visit the carle

News

Guided Program Schedules for Youth & Students

Programs begin at 9:30 am or 11:30 am and are 30 – 40 minutes in length depending on the age of the participants. We encourage groups to arrive 10-15 minutes ahead of their program to check in. See our sample schedules below. For full details and to book your group, please return to Guided Programs for Youth & Students.

9:30 Program

9:30 - 9:40 (10 Minutes)

Group 1 and Group 2: Introduction in Auditorium

9:40 - 10:20 (40 Minutes)

Group 1: Galleries
Group 2: Art Studio

10:20 - 11:00 (40 Minutes)

Group 1: Art Studio
Group 2: Galleries

11:00 - 11:30 (30 Minutes)

Group 1 and Group 2: Lunch in Café

Printable Schedule for 9:30 am Program (PDF)

11:30 Program

11:30 - 11:40 (10 Minutes)

Group 1 and Group 2: Introduction in Auditorium

11:40 - 12:20 (40 Minutes)

Group 1: Galleries
Group 2: Art Studio

12:20 - 12:50 (30 Minutes)

Group 1 and Group 2: Lunch in Café

12:50 - 1:30 (40 Minutes)

Group 1: Art Studio
Group 2: Galleries

Printable Schedule for 11:30 am Program (PDF)

Back
To Top